Senaste uppdateringen..

Det ligger ett snötäcke över Uppsala just nu.

Förhoppningar på framsteg

Äntligen fick jag komma och prata om hur jag verkligen uppfattade att min heshet har besvärat mig, äntligen blev jag tagen på största allvar och äntligen får jag hjälp. Det kommer gå över, bara jag gör mina övningar och är noga med hur jag använder min röst. Det är mer noggrant än man tror, det där med talet.
Nervositeten lade sig ganska snabbt efter man kommit in på den lilla avdelningen, långt nere i källaren, och efter det kunde analysen börja, både från min egen sida och från läkarens. En otroligt karismatisk och tydlig kvinna som man kände att man kunde lita på läste av mina rörelser, föreläste om stämband (därav bilden) och såg sådär lagom medlidande ut när man berättar något som bekymrar. En del är bara skapade till att göra det dem gör.

 

Jag kommer ta mig ur det här. Det ger jag mig nu fanken på att jag ska!

NYHET

Vi har startat band nu. Ett projekt som vi har haft i tankarna sedan i höstas, men inte riktigt tagit tag i. Nu är det dags att få igång en melodi, rytm och takt. Igår var första repet! AGRICULT är här för att stanna!
Imorgon blir det läkaren och förhoppningsvis kan jag snart höja stämman igen!

Våren är här!

För bara en liten stund sedan satt jag i Cissis lägenhet och pratade om bloggar. Vi dissade dessa outhärdliga texter fram och tillbaka. Men detta förnedrande sätt att hänga ut sig på ger ändå en viss känsla av välbehag. Särskilt för mig som vet vilka som läser och att jag faktiskt tycker att det är kul att just de människorna tycker att det jag gör är värt att veta.
Igår togs första ölen ute i slottsparken. Den park som vi förmodligen kommer att känna till mycket bra efter vår Valborgsfest. Det kommer bli en festivalstämning på hemmaplan och antagligen helt fantastiskt. Precis som igår, fast lite bättre, kommer hela klassen vara samlad och det kommer att levas fullt ut.
Efter den fantastiska dag igår (allt är verkligen fantastiskt på våren) så bestämde sig Cissi, Anna och Jag för att grilla vid Fyrisån, och det gjorde vi. Hallomi, rödlök, tomater, sojanuggets och bröd blev en fantastisk blandning. Otroligt mysigt att sitta tills solen gick ner och man inte längre kunde vara stilla i skuggan. Klockan kanske blev nio innan vi behövde röra oss mot Cissis boning, ännu en gång fantastiskt!
Jag känner att den här årstiden ska infiras på inga andra städer än just i den jag nu sitter! UPPSALA is the place to be in! LÖV IT!

RSS 2.0