Where am I?

Hej!
Numera är hemma Uppsala för mig. Även om jag inte fått mitt egna rum och kunnat installera mig ordentligt så känns det nästan som hemma ändå. Orsaken till att jag är uppe vid halv 7 för att skriva blogg är endast att jag är så fruktansvärt nervös inför dagen som komma skall. NERVOSITETEN spökar i mitt inre och i magen cirklar små fjärilar omkring för att irritera ännu mer.  

Jag kom hit igår. Jag körde hela vägen hit med pappa och Martin som passagerare. Stockholm var helt galet. Fyra filer, alla kör som idioter trots att det bara är 70 och ALLA vill fram. Bara deras bil kommer fram först så är dem nöjda. Jag som dock inte är så vetgirig tog det ganska lugnt. Allt gick bra och vi hittade fram till Valsätra där jag ska bo inneboende fram tills det att jag får mitt rum på studentvägen.

Cykeln invigdes i stadsmiljö igår. Denna som krånglat otroligt mycket skötte sig väldigt bra. Jag lyckades ta mig fram nästan en mil på den och det kändes som att jag flög fram mellan gator och hus. Jag vet ju inte om vad knappt någon gata heter. Mer än den jag bor på och Dag Hammarsköldsväg såklart.  Det finns enormt mycket mer stadsvandring och gatforskning kvar att göra. Detta känns dock bra. Allt känns bra. Ni som känner mig vet ju att jag tvekat något enormt, men utan att till och med börja plugget och se klassen kan jag säga att det kommer nog bli bra. Detta tack vare att Uppsala verkar vara en stad att trivas i :) 
 

Flyttpackar

Ny blogg. Lite koll på mig ska väl nära och kära kunna ha nu när jag inte längre finns vid deras sidor fysiskt. Dags för mig att skaffa mig nytt och eget liv uppe i Uppsala.

Att flytta tar energi! Det har jag fått lära mig under denna dag som gått även om det bara bestått i att packa. Vad behövs, vilken låda ska vasen ligga i, hur ska jag få plats osv. Funderingar som cirklar runt i mitt huvud, i detta nu. Allt måste vara färdigt till flyttdagen.

Men det löser sig, för så är det. Allting löser sig!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0