Just nu utanför köksfönstret i Småland:


Längtan

Efter två hektiska dagar med födelsedagsfest, paper-inlämning, redovisning och 60/70-talsfest är kroppen och hjärnan helt slut. Jag har därför haft en skön hemmakväll men tända ljus och SVT-play.
Nu börjar de stora planerna på allvar och årets jobb i grannlandet kommer närmare och närmare. Imorgon bestäms det datum och sen är boendet fixat! Det kommer bli spännande, SÅ spännande! Det är dags att börja söka jobb helt klart!

Egoist

Jag plattade håret idag och såg till min förvåning och förtjusning att det har blivit så långt som jag aldrig trodde att jag kunde få det. Jag sparar för fullt och tänker inte klippa mer än topparna det närmaste åren. Kan vara kul och se om jag faktiskt kan få jättelångt hår. Spännande!

Projekt

Okej! Dagen har tillbringats i Österbybruk som ligger i den kommun som vi under hela vår pluggtid kommer att följa. Vi har idag pratat om projekt, ansökningar och hur det egentligen går till att söka pengar, komma med projektidéer osv. Det har varit givande! Så givande att jag på fredag ska försöka hitta ett projekt som kan gynna min hemkommun. Fantastiskt helt enkelt! Det ska dock sägas att projektet inte kommer att genomföras och finansieras utan endast är ett prov för att jag ska prova mina kunskaper i att starta denna sortens projekt! Otroligt inspirerade och givande! Jag ska komma på något riktigt lyckat som verkligen har saknat under mina år på Tagel! Det härliga är att man i stort sätt kan göra vad som helst. Allt från belysta skogsstigar till vattenland i Rymmen. Fantasin får flöda!

...

Jag har rentav lite dåligt samvete för att jag är så fruktansvärt dålig på att blogga. Man får ju knappast mindre press när man tittat på Glamorama alldeles nyligen. Dock är inte mitt mål alls i stil med deras. Jag ska ju bara skriva lite för de närmaste. (haha, skäms nästan över att jag erkänt att jag tittat på programmet)
Dagen har jag tillbringat på skolan och på ett café i stan. Det kanske inte låter så seriöst men jodå, vi pluggade endel. Pluggandet just nu ligger som en tung sten på axlarna och jag har så sjukt mycket kvar att göra på mitt specialarbete som ska vara inne på torsdag plus redovisningen på fredagen. Är lyckligt lottad som har Emma vid sidan om mig på denna, känns trots stressen någorlunda stabilt! Jag lever på helgerna!
Jag bokade en resa hem till Småland om två veckor så då blir det att skriva hemtenta första veckan, träffa härliga människor och sedan njuta av ledigheten mellan två intensiva perioder. Hela två veckor befinner jag mig i skogarna och om någon känner för att ses så tackar man ju inte nej! :)
Usch, vilket trist inlägg. Det blir till att tänka igenom ännu en gång varför jag har den här bloggen och kanske till och med överväga om den ska läggas ner eller ej. Ett telefonsamtal eller sms ger egentligen så mycket mer.

RSS 2.0