En runda för "hundar".

Gårdagen var riktigt nice. Nationsrunda med de andra lansbygdsutvecklarna låg på schemat = härligt! Vi började på Östergötlands (ÖG) nation med att käka quesadillas. Mätta och belåtna började vandringen mellan nationerna. Vissa var stängda, andra öppna.

Då jag och några tjejer kommit till Stocken (Sthlms nation) visde sig att vi tappat bort de andra i gänget. Dem hade visst hamnat på en annan pub en bit bort.  Eftersom det kändes jobbigt att gå dit stannade vi på stocken ett tag, tills vi tröttnade. Jag kände att det var lätt att tröttna på denna nation då köttmarknaden var flitig. Jag och Anna bestämde oss för att dra oss vidare för att hämta cyklarna.

Det är helt otroligt vad kallt det är på nätterna här :S Jag håller på att frysa ihjäl. Inatt har det varit kallare än -5 och vi väntar på snön. Det är GALET!

När vi kom nämre ÖG (där vi pakerat våra cyklar för att slippa släpa på dem) hörde vi ljuv musik och tänkte att här måste vi ta en sväng om! Vi flörtar oss till en fritt inträde som annars hade kostat oss 40:-, inte så mycket pengar egentligen men gratis är gott och man är ju snållänning ända ut i fingertopparna.

Sen dansar vi! Alla var galna och det kändes som att vara utomlands på någon ö där alla är frisläppta med naturen och bara gör som kroppen säger till dem att göra. Helt underbart när det inte är några regler och när man inte behöver göra sig till. Vi stannade såklart till de stängde och sedan begav vi oss hemåt för några timmars sömn innan dagens seminarium.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0